Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, розповів, в яких країнах може пройти реванш його підопічного з Володимиром Кличком.

Як зазначив Хірн, поки команда Джошуа чекає рішення Володимира Кличка відносного можливого бою-реваншу, опція якого прописана в контракті на перший бій між боксерами.

"Якщо Володимир прийме рішення не проводити матч-реванш з Ентоні, ми влаштуємо бій з Пулевим, поза всякими сумнівами. Як сказав менеджер Володимира Бернд Бенте, Кличко проведе два тижні зі своєю сім'єю, а потім прийме рішення. Я розглядаю різні варіанти, але поки ми чекаємо рішення Кличка, оскільки повинні розуміти терміни і можливості", – передає слова Хірна The Sun.

За словами Хірна, як місця можливого проведення реваншу розглядаються не лише Китай та Уельс:

"Ми думаємо про Китай і Кардіффе, але також розглядаємо варіанти з проведенням бою в Лас-Вегасі, Дубаї або Катарі. Якщо будуть запропоновані великі гроші, то бажання провести матч-реванш стане ще більшим. Але це повинна бути дійсно варта пропозиція. До кінця червня ми вже повинні розуміти, куди треба рухатися".

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко включений в ТОП-3 кращих супертяжів світу.

Фото – Getty Images