Перша ракетка України Еліна Світоліна зізналася, що на старті Підсумкового турніру не покладала жодних надій, і зізналася, що її мотивувало.

"Я підходила до турніру з нульовими очікуваннями. Напевно, я була аутсайдером, від мене ніхто нічого не чекав. І якраз це мене мотивувало - я була надзвичайно жорсткою на корті.

Я б не сказала, що це був мій найкращий теніс, але я багато працювала і хороша фізична форма мені допомогла.

Головне, що я багато чого довела сама собі. Я досягла певної межі і навіть переступила через неї. Але найбільше я задоволена тим, як зуміла впоратися з психологічним тиском в півфіналі, і в матчі з Плішковою", - передає слова світоліної сайт WTA.

Перемога Еліни

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

Підсумковий турнір WTA. Сінгапур. фінал

Слоан Стівенс (США) - Еліна Світоліна (Україна) - 1:2 (6:3, 2:6, 2:6)

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.