Гравець збірної України й англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко показав, на що він здатний під час танцю.

До Хелловіну Манчестер Сіті зняв відео, в якому 21-річний український футболіст зробив пародію на легендарного Майкла Джексона. Зінченко повторив рухи короля поп-музики з кліпу "Thriller":

Напевно, Манчестер Сіті на створення такого кліпу надихнули танці в стилі Майкла Джексона у виконанні Олександра Зінченка, коли він знаходився в розташуванні збірної України:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зінченко в збірній України

На тренувальному зборі в Харкові перед грою Ліги націй УЄФА зі збірною Чехії (1:0) головний тренер національної команди України Андрій Шевченко запропонував Олександру Зінченку і Миколі Матвієнку гру-вправу на утримання м'яча в повітрі. Під час заняття Шевченко давав поради молодому Зінченку, як потрібно працювати з м'ячем.

Відзначимо, що Олександр Шовковський, який став асистентом Андрія Шевченка, а також Ігор Пластун і Владислав Кулач заспівали вже традиційні пісні новачків збірної України.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).