Український півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко подбав про те, щоб друзі та близькі змогли потрапити на матч його команди проти Шахтаря в Лізі чемпіонів.

"Підтримки буде достатньо багато в матчі. Друзі, близькі. 27 квитків поки знадобилося.

Якими будуть трибуни? Подивимося, це для мене перший досвід буде. Але коли я граю за збірну тут, завжди приємно знаходитися, тому що підтримка божевільна", – сказав Зінченко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Матч Шахтар - Манчестер Сіті відбудеться 23 жовтня в Харкові. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

Юнацька Ліга УЄФА

У Харкові на спортбазе "Металіст" в рамках 3-го туру Юнацької Ліги УЄФА грали донецький Шахтар і англійський Манчестер Сіті.

Перший тайм за тотальної переваги гостей завершився в нульову нічию. Хоча варто зазначити, що у донеччан була пара можливостей відкрити рахунок в матчі.

У другій половині зустрічі справи у "гірників" пішли краще. Гол Андрія Кулакова вивів українську команду вперед. Але втримати переможний результат Шахтарю не вдалося, Ман Сіті все-таки повернув статусу поєдинку паритет. Як підсумок-нічия 1:1.

Зазначимо, що це перші очки для Шахтаря та Манчестер Сіті в цій Юнацькій Лізі УЄФА. Раніше донеччани та англійці двічі програли.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.