31 жовтня в Одесі невідомі фанати кинули вибухові пакети на полі стадіону "Чорноморець" під час матчу 1/8 фіналу Кубка України Чорноморець - Ворскла (1:2). Ніхто з футболістів і вболівальників не постраждав.

Інцидент стався на 64-й хвилині зустрічі, відразу після того, як Ворскла реалізувала пенальті і повела в рахунку 0:2.

Чергова перемога Ворскли

31 жовтня в рамках 1/8 фіналу Кубка України в Одесі Чорноморець грав з Ворсклою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Полтавці напередодні показали хороші результати, а саме перемогли у Лізі Європи на виїзді Карабах (0:1), а в чемпіонаті України виявилися сильнішими Олімпіка (2:1).

Ворскла на матч з кризовим Чорноморцем виставила не основний склад та все ж змогла перемогти. Голи Саківа і Кареки з пенальті на 61-ій та 63-ій хвилинах допомогли ворсклянам вийти вперед. Гол Грачова на 69-й хвилині став для одеситів єдиним у матчі.

В результаті полтавська команда знову перемогла і вийшла в чвертьфінал Кубка України!

З приводу Ворскли можна додати, що команда перемогла в третьому матчі поспіль у трьох різних турнірах. Підопічні Василя Сачка сильні на всіх фронтах!

Кубок України. 1/8 фіналу

Чорноморець Одеса - Ворскла Полтава - 1:2 (0:0)

Голи: Грачов, 69 - Саків, 61, Карека, 63 (з пенальті).

Чорноморець Одеса: Безрук, Романюк (Семенів, 75), Грачов, Смирнов, Норенков, Савченко, Карноза, Мусолітін (Хомутов, 81), Чорній, Мютзерс (Татарков, 46), Штогрін.

Ворскла Полтава: Ткаченко, Гіоргадзе, Якубу, Скляр, Габелок (Мазур, 87), Мисик, Карека (Сергійчук, 70) , Одарюк (Сапай, 57), Мартиненко, Саків, Кане.

Попередження: Савченко (29), Карноза (62), Норенков (90+8) - Скляр (90+4)

Головный суддя: Копієвський

Стадіон: Чорноморець (Одеса)

Як повідомляв портал Знай.ua, cільська команда сенсаційно пробилася в чвертьфінал Кубка України.