Будівництво нового стадіону Тоттенгема ще не завершено, але на його території вже відкрився новий клубний магазин "шпор". І, як виявилося, він став найбільшим у Європі.

В магазині знаходиться гігантський асортимент товарів – ігрове і тренувальне екіпірування клубу, великий вибір повсякденного одягу, товари для дітей, сувеніри, а також чай і кондитерські вироби.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На новому стадіоні Тоттенгема відбуватимуться виїзні матчі НФЛ. Тому в магазині можна знайти і символіку всіх клубів Ліги.

У центрі магазину знаходиться величезний екран і амфітеатр на 100 місць. Там будуть показувати різні відеоматеріали на тему Тоттенгема та огляди матчів команди.

Реал хоче тренера Тоттенгема

Мадридський Реал запропонував контракт головному тренеру Тоттенгема Маурісіо Почеттіно. Про це повідомляє Mirror.

Він є пріоритетним кандидатом на посаду наставника мадридського клубу, після того, як керівництво звільнило Хулена Лопетегі.

Керівництво "Реала" готове заплатити Почеттіно 85 млн. євро за п'ять років контракту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.