Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-3) намереж провести в поточному році два бої. Про це повідомив президент UFC Дана Уайт.

"Макгрегор хоче організувати бій з Мейвезером. Всього ж він розглядає можливість організації двох поєдинків у цьому році, так що подивимося, як будуть розвиватися події. Чи вірю я, що цей бій відбудеться? Зараз я дійсно не знаю цього. Моя команда разом зі мною готові до такого виклику", – сказав Уайт.

Раніше президент UFC заявляв, що переговори про організацію поєдинку між боксером Флойдом Мейвезером-молодшим і Конором Макгрегором не просуваються вперед.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день поєдинок Макгрегор провів у листопаді 2016 року у UFC 205, де ірландець нокаутував Едді Альвареса (28-5) і завоював титул в легкій вазі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, дебютний бій українця на UFC 211 скасовано.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото – Getty Images