Президент UFC Дана Уайт оголосив про запуск нової телевізійної програми з пошуку талановитих бійців. Крім того, це телешоу буде давати другий шанс бійцям, які виключені з організації.

"Цей вид спорту продовжує збільшуватися в усьому світі, і чим більше боїв ми будемо проводити, тим більше талантів зможемо знайти, тим кращими будуть турніри для уболівальників.

Я люблю шукати талановитих хлопців. Це шоу дасть нам ще одну можливість залучити молодих бійців, які, на нашу думку, можуть виступити в UFC або, можливо, навіть одного разу стати чемпіонами світу. Це також дасть деяким бійцям, які опинилися в скрутному становищі або на краю вильоту з організації, можливість останнього шансу. Я дійсно не можу дивитися достатню кількість боїв, і, я думаю, що нашим уболівальникам сподобається це нове шоу на Fight Pass", – заявив Уайт.

Повідомляється, що учасниками програми стануть чоловіки і жінки в усіх вагових категоріях. Результати поєдинків нового формату потраплять в офіційний рекорд кожного спортсмена.

Уайт буде вести програму разом з матчмейкерами Шоном Шелбі і Майком Мейнардом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Макгрегор в цьому році планує провести два бої.

Фото – Getty Images