Трагічний інцидент стався на стадіоні "Труд" у столиці Чувашії Чебоксарах. Під час любительського матчу один з футболістів впав без свідомості, а прибулі на місце медики вже констатували смерть, повідомляють місцеві ЗМІ.

"Немолодий чоловік грав у футбол. Раптово йому стало погано, він присів, а потім через деякий час впав і помер", — розповів очевидець події.

Загиблому чоловікові було 46 років. За попередньою версією, він помер від інфаркту. Точну причину смерті встановлять після розтину. Крім того, перевірку за фактом загибелі чоловіка організував Слідчий комітет.

Відомий пауерліфтер

Відомий латвійський пауерліфтер Костянтин Константинов помер на 41 році життя. Про це у соціальних мережах повідомили друзі спортсмена.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Костянтин Константинов в 2011-му році виграв дорослий чемпіонат світу, а також двічі вигравав юніорські світові чемпіонати (у 2002 і 2003 роках). Також спортсмен був володарем безлічі рекордів, у тому числі в становій тязі (430 кг).

Як повідомляв портал Знай.ua, в Англії розбився вертоліт з власником легендарного футбольного клубу.