Розігруючий Міннесоти Тимбервулвз Деррік Роуз у матчі НБА проти Юти Джаз набрав 50 очок. Міннесота, багато в чому завдяки такій результативності Роуза, виграла поєдинок з рахунком 128:125.

30-річний Роуз реалізував 19 з 31 кидка з гри, включаючи 4 з 7 триочкових, 8 з 11 штрафних, а також відзначився 6 асистами, 4 підбираннями, 2 перехопленнями та блок-шотом.

"Це дуже багато значить для мене. Я багато і наполегливо працював, і нарешті я зробив це для клубу, для вболівальників, для всіх. Я хочу грати там, де я зараз граю", – сказав Роуз після матчу, в якому він набрав рекордні для себе 50 очок. Відразу після фінального гонгу і під час інтерв'ю у американського баскетболіста йшли сльози, тому що його емоції переповнювали.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що Деррік Роуз у свій час був одним з найбільш перспективних і талановитих баскетболістів в НБА. Починав кар'єру в Чикаго Буллз, за який грав до 2016 року.

Потім був період в Нью-Йорк Нікс і Клівленд Кавальєрс. У Міннесоті Тимбервулвз Роуз переживає новий розквіт!

Феєрія українця Леня

Український центровий Атланти Хоукс Олексій Лень показав відмінну гру.

В рамках матчу регулярного чемпіонату НБА проти Клівленд Кавальєрс лідер збірної України набрав 22 очки (9 з 9-ти з гри), 9 підбирань, 2 блокшоти і 2 перехоплення. Хоч українець і показав високу результативність, Атланта програла зустріч з рахунком 114:136.

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.