Швейцарський тенісист Роджер Федерер розповів, на що витрачає свої гонорари.
"Куди я вкладаю гроші? Що ви хотіли почути від громадянина Швейцарії? Природно, я кладу їх в швейцарський банк.
Я нерідко бачу бідність і намагаюся всіма силами допомогти людям, які опиняються в таких ситуаціях. Я допомагаю, але все одно у мене залишається багато грошей. Як це можливо? Я ніколи не очікував, що зароблю стільки.
В такі моменти я дякую тим поколінням, які грали в теніс до мене. У них не було таких великих призових, але була любов до своєї справи. Вони просували теніс в маси – це заслуговує великої поваги. Я люблю історію тенісу і саме тому з такою великою повагою ставлюся до всіх легендарних тенісистів", - розповів Федерер.
За всю свою кар'єру Роджер Федерер заробив близько $115 млн.

Нагадаємо, сербський тенісист Новак Джокович, який став переможцем US Open-2018, обійшов Роджера Федерера за кількістю призових за кар'єру.

Зазначимо, перемога на US Open-2018 принесла Джоковичу 3,8 мільйона доларів призових.

Таким чином, Джокович довів суму своїх призових за кар'єру до 117,8 мільйонів доларів і обійшов за цим показником Роджера Федерера, на рахунку якого 117,74 мільйона доларів.

Примітно також, що Джокович зіграв на 27 турнірів менше швейцарця.

Федерер заговорив про завершення кар'єри

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Роджер Федерер назвав умову, за якої завершить кар'єру.

Восьмиразовий переможець Вімблдону, легендарний швейцарський тенісист Роджер Федерер розповів, в якому випадку завершить професійну кар'єру. За словами Федерера, його дружина Мірка стоїть вище, ніж теніс.

"Без Мірки я не зможу продовжувати кар'єру. Я закінчу грати, відмовся від подальших переїздів і подорожей. Вона – ключ до моїй кар'єрі, до мого тенісу. Тим не менше зараз Мірка щаслива і продовжує їздити зі мною і чотирма дітьми з одного турніру на інший", – передає слова Федерера World Tennis USA.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.