У неділю, 14 травня, у Барселоні відбувся етап Формули-1 - Гран-прі Іспанії. Переможцем перегонів став британський автогонщик Мерседеса Льюїс Гемільтон, який конкурував лише з Себастьяном Феттелєм.

Двоє інших претендентів на високі місця вибули на початку гонки, коли Кімі Райкконен не без допомоги з боку Боттаса підбив машину Макса Ферстаппена. Боттас спокійно поїхав далі, на відміну від двох інших гонщиків.

Крім того, Фернандо Алонсо, який стартував сьомим, ще на першому колі втратив шанси поборотися за призові місця. В результаті контакту з машиною Маси іспанець виїхав за межі полотна і опустився на другу половину пелотона, з якої так і не вибрався.

У Феррарі допустили очевидну помилку і запізнилися з піт-стопом - інакше боротьба за перемогу вийшла б більш напруженою і видовищною. Паскаль Верляйн приносить Зауберу перші очки в сезоні, а Данило Квят фінішує дев'ятим після старту з останнього місця.

До вашої уваги повні результати перегонів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

[[{"fid":"170759","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"530","width":"728","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

За два тижні нові змагання - легендарне Гран-прі Монако.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, уболівальники німецького клубу влаштували неймовірно коштовний перфоманс.

Фото Getty Images