Горілка української торгової марки Nemiroff буде співпрацювати з чемпіоном UFC у важкій і напівважкій категоріях Даніелем Корм'є. Про це 39-річний американський боєць повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Спасибі UFC, моїм менеджерам і горілки Nemiroff за те, що це сталося. Як здорово, що у мене є підтримка! Дякуємо за прийняття в сім'ю Nemiroff", – написав американець.

Наступний бій Даніель Кормье проведе 3 листопада на UFC 230 проти Дерріка Льюїса, де він буде захищати титул важкого дивізіону.

На початку вересня Nemiroff вже уклав угоду зі спортивною організацією UFC, за умовами якого тепер в октагоні на всіх турнірах промоушену буде розміщений логотип горілчаного бренду.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.