Чемпіон UFC у важкій вазі американець Даніель Корм'є переміг Дерріка Льюїса в головному бою турніру UFC 230 і захистив свій титул.

Корм'є переміг Льюїса задушливим прийомом у другому раунді.

Корм'є з самого початку бою захопив ініціативу, і реалізував свою перевагу в партері. Даніель провів тейкдаун, захопивши ногу суперника, і завершив бій, застосувавши задушливий прийом на шию.

Даніель Кормье
Даніель Кормье

Нагадаємо, горілка української торгової марки Nemiroff буде співпрацювати з Даніелем Корм'є. Про це 39-річний американський боєць повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Дякую UFC, моїм менеджерам і горілки Nemiroff за те, що це сталося. Як здорово, що у мене є підтримка! Дякуємо за прийняття в сім'ю Nemiroff", – написав Корм'є.

На початку вересня Nemiroff уклав угоду зі спортивною організацією UFC, за умовами якої тепер в октагоні на всіх турнірах промоушену буде розміщено логотип горілчаного бренду.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.