Колишній тренер чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (12-0, 10 КО) Джеймс Алі Башир вважає, що українець незабаром підніметься в супертяжі і буде успішно там виступати. Однак, до бою з британцем Ентоні Джошуа він ще не готовий.

"Усик буде успішний в хевівейті. Завдяки своїй майстерності, IQ, характеру, антропометрії. Думаю, він повторить шлях Холіфілда. Йому допоможе його IQ. І характер. У нього величезна кар'єра в любителях. Йому доводилося зустрічатися з різними опонентами, в т.ч. з тими, хто був вище і у кого були руки довші. Дуже складно довелося б в поєдинку проти Ентоні Джошуа. Це – найскладніший тест. Але, як мені здається, через пару років він буде готовий і до Джошуа. А зараз, Джошуа – єдиний боксер в світі, кого я вважаю фаворитом у протистоянні з Усиком. А інших він може перемагати і зараз: і Паркера, і Уайлдера. Повторюся, найскладніший тест – це Джошуа", – сказав Алі Башир в інтерв'ю виданню vringe.com.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день бій Олександр Усик провів 8 квітня проти американця Майкла Хантера. Усик захистив свій титул Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO, перемігши за підсумками 12 раундів за очками.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Олександр Усик очолив рейтинг кращих важкоатлетів світу.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще