Едді Хірн, що представляє інтереси чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, заявив, що сподівається не лише на бій-реванш свого підопічного з Володимиром Кличком, але і на компроміс з Міжнародної боксерської федерації (IBF) з приводу можливого захисту титулу в бою з Кубратом Пулєвим.

Як зазначив Хірн, команда Джошуа проситиме у IBF перенесення захисту титулу проти обов'язкового претендента за версією організації Кубрата Пулєва.

"Ми, швидше за все, будемо просити про виключення для матчу-реваншу з Кличком. У такій ситуації все буде залежати від IBF, чи піде вона на такий крок. Потрібно розуміти важливу річ: якщо промоутер Пулєва Калле Зауерланд буде заперечувати проти перенесення, тоді Пулєву доведеться битися з Карлосом Такамом за вакантний пояс. Але, мені здається, Зауерланд не буде проти перенесення бою Кубрата з Ентоні. Я весь час на зв'язку з Калле, тому впевнений, що ми знайдемо рішення, яке влаштує всіх. Я думаю, що Кличко хоче провести матч-реванш. Вірю, що він це зробить", – цитує Хірна The Independent.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, названа можлива дата реваншу Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images