Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) 10 листопада проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 KO). На кону бою будуть стояти всі титули українця.
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

На прес-конференції у Великобританії Тоні Беллью розхвалював майстерність Усика, однак українець, вважає його слова лише грою, оскільки його майбутній суперник – досвідчений і хитрий.

"Це по Сунь Цзи, "Мистецтво війни". Він, напевно, не знає, що я цю книгу читав. З ним треба бути дуже уважним від першого до останнього раунду", – розповів Усік в інтерв'ю для телепрограми "Ранок з Інтером".

У неділю, 4 листопада, Усик полетів до Британії. У фан-акаунті в Усика в Instagram з'явилося відео дороги в аеропорт, зняте під музику з серіалу "Бригада".

"По дорозі в Англію", - коротко підписано відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За тиждень до бою Беллью поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"У мене більше недоліків, ніж у нього. У кожного бійця є свої мінуси, але мова йде про те, хто зуміє ними скористатися. Я не збираюся втомлюватися. Ніхто не вірить в мій успіх більше, ніж я сам. Олександр дізнається, що таке битися з тим, хто вірить у себе. Я можу програти десять раундів, а потім в якийсь момент відправити його в нокаут. Я збираюся побити Усика, і мені все одно, що ви говорите і думаєте. Я знайду спосіб перемогти. Повірте мені на слово, я доберуся до Олександра Усика, я вирву його серце і заберу душу.

Це мегафайт, я ніколи не міг мріяти про боротьбу за ці пояси з тим, кого вважають одним з найвидатніших крузерів всіх часів. Я б поставив Олександра на друге місце після фантастичного Евандера Холіфілда. Я підходжу до самого серйозного випробування у своїй кар'єрі. Я був великим фаворитом деяких поєдинків, але це нічого мені не давало. В останній частині своєї кар'єри я навпаки був андердогом. Тут не може бути ніяких виправдань, якщо я поб'ю цього хлопця, я вийду за межі своїх мрій", – заявив Беллью в інтерв'ю Sky Sports.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

В андеркарті бою Усик - Беллью виступить ще один українець - Дмитро Митрофанов. Його суперником стане чемпіон Нідерландів в середній вазі Джино Кантерс.

Дмитро Митрофанов
Дмитро Митрофанов

Нагадаємо, Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.