Абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) після бою проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) точно перейде в суперважку вагу.

Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Наступний бій Олександра Усика

Олександр Усик (15-0, 11 КО) мав провести наступний бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку. Орієнтовна дата бою Усика з Беллью – 10 або 17 листопада.

Промоутер Беллью Едді Хірн заявив, що цей бій, найімовірніше, пройде в Лондоні (Британія).

"Ні, Ліверпуль занадто малий, ймовірно, в Лондоні. Ми працюємо над деякими речами, ми близькі до підписання контракту. Беллью йде на пенсію. Після того як Усик став абсолютним чемпіоном і назвав його ім'я, поєдинок був у роботі.

Беллью вірить, що поб'є Усика. Якщо він зробить це, то стане абсолютним чемпіоном і номером один pound-for-pound. Інтернет вибухне. Він хлопець, який підносить сюрпризи, один за іншим. Це небезпечний і почесний поєдинок, один з найкращих поєдинків у світі боксу зараз. Я, як егоїстичний промоутер, з радістю зроблю цей бій", – передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.