Чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) 1 грудня проведе бій проти екс-чемпіона світу Тайсона Ф'юрі (27-0, 18 КО).

Уайлдер поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, підкресливши, що приготував багато сюрпризів для Ф'юрі.

"Не знаю, які слабкості є у Ф'юрі. Адже я ніколи не зустрічався з суперником, який би володів тими якостями, якими володіє він. Я планую робити те, чого він від мене не очікує. Він думає, що я буду ходити за ним, намагаючись завдати удару праворуч – це дурість. Ми приготували для неї багато сюрпризів, коли ми вийдемо на ринг. Всі мої суперники стикаються з цим.

Ми готуємося з цим Тайсону Ф'юрі. І я не хочу слухати про його спосіб життя, про його вагу. Насправді, він вже провів два бої, з тих пір як я виходив на ринг. Тобто у нього було більше практики в 2018 році. Ми очікуємо найкращого Тайсона Ф'юрі. Переможець цього бою буде найсильнішим не тільки в боксі, але, можливо, і взагалі в спорті. Ми очікуємо, що це буде Деонтей Вайлдер", – розповів Уайлдер.

Уайлдер показав, як готується до майбутнього поєдинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Уайлдер заявив, що його не зачіпають слова Тайсона Ф'юрі, але він змусить його відповісти за них у ринзі.

"Колись Ф'юрі зумів залізти в голову Кличка, і той так і не зміг відпустити свої руки, робити те, що він зазвичай робить.

Тепер Ф'юрі намагається виконати той же фокус зі мною, але у нього не вийде залізти в мою голову, це я вам гарантую. Я вже так багато разів проходив через усе це, що ці розмови стали просто черговою фазою моєму житті. Але мені хочеться, щоб він думав, що заліз мені в голову. Якщо він так думає, значить, я роблю все правильно, змушуючи його повірити в те, що мені потрібно.

Коли Ф'юрі вийде проти мене на ринг, то заплатить за все сказане, він відповість за кожну свою дію. Стів Каннінгхем набагато менше за мене, і якщо йому вдалося відправити Ф'юрі в нокдаун, то у мене не буде жодних проблем, щоб точно йому врізати", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Нагадаємо, бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Раніше Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтей Уайлдер, а Деонтей Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.