Відома американська порноактриса Дава Фокс побувала на матчі НБА Фінікс Санз - Сан-Антоніо Сперз (90:120). Дівчина розважилася, оголивши груди на трибуні. 36-літня уродженка Нью-Йорка, попиваючи коктейль, побачила, що поруч з нею сидить власник Фінікса Роберт Сарвер і зважилася на цей сміливий крок.

"Арена була заповнена наполовину, "Санс" програвали і нам треба було якось розважитися", - пояснила Фокс свій вчинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

50 очків від Дерріка Роуза

Розігруючий Міннесоти Тимбервулвз Деррік Роуз у матчі НБА проти Юти Джаз набрав 50 очок. Міннесота, багато в чому завдяки такій результативності Роуза, виграла поєдинок з рахунком 128:125.

30-річний Роуз реалізував 19 з 31 кидка з гри, включаючи 4 з 7 триочкових, 8 з 11 штрафних, а також відзначився 6 асистами, 4 підбираннями, 2 перехопленнями та блок-шотом.

"Це дуже багато значить для мене. Я багато і наполегливо працював, і нарешті я зробив це для клубу, для вболівальників, для всіх. Я хочу грати там, де я зараз граю", – сказав Роуз після матчу, в якому він набрав рекордні для себе 50 очок. Відразу після фінального гонгу і під час інтерв'ю у американського баскетболіста йшли сльози, тому що його емоції переповнювали.

Зазначимо, що Деррік Роуз у свій час був одним з найбільш перспективних і талановитих баскетболістів в НБА. Починав кар'єру в Чикаго Буллз, за який грав до 2016 року.

Потім був період в Нью-Йорк Нікс і Клівленд Кавальєрс. У Міннесоті Тимбервулвз Роуз переживає новий розквіт!

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.