Ведуча аргентинського спортивного каналу зважилася на пластичну операцію по зменшенню грудей, щоб не втратити улюблену роботу.

Симпатичну аргентинську дівчину звати Наті Хота і вона вела футбольну програму на телеканалі ESPN і, як виявилося, її дорікали через розмір грудей, які насправді виглядали приголомшливо.

Співрозмовники аргентинки часто відволікалися на них і тому, невідомо з чиєї примхи, Наті довелося зменшити розмір грудей.

"Той момент, коли ти засмучена, згадавши, що вчора зробила операцію на грудях і тепер не маєш уяви, як будеш виглядати" – підписала Наті фото у своєму обліковому записі в мережі Instagram відразу після операції.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А раніше Наті виглядала ось так:

до Речі, у Наті є хлопець! І навряд чи він радий вчинку своєї дівчини.

Голі груди на баскетболі

Відома американська порноактриса Дава Фокс побувала на матчі НБА Фінікс Санз - Сан-Антоніо Сперз (90:120). Дівчина розважилася, оголивши груди на трибуні. 36-літня уродженка Нью-Йорка, попиваючи коктейль, побачила, що поруч з нею сидить власник Фінікса Роберт Сарвер і зважилася на цей сміливий крок.

"Арена була заповнена наполовину, "Санс" програвали і нам треба було якось розважитися", - пояснила Фокс свій вчинок.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна у спокусливому купальнику показала заслужений відпочинок.