Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью дозволив собі в своєму стилі поспілкуватися з уболівальниками Ювентуса.

Після фінального свистка зустрічі, яка завершилася перемогою МЮ з рахунком 2:1, португальський наставник не відправився в роздягальню, а вирішив прогулятися газоном "Ювентус Стедіум". Моурінью вийшов на центр поля і почав тролити фанатів "Старої Синьйори", приклавши до вуха руку, а також скорчив гримасу.

Це не сподобалося захиснику туринців Леонардо Бонуччі, який був одним з тих, хто не вибив м'яч в моменті з другим голом у ворота Ювентуса. Але за "Особливого" вчасно захистився капітан манкуніанців Ешлі Янг, запобігши бійку. Також з португальським фахівцем вступив у перепалку форвард туринців Паулу Дібала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після матчу Жозе Моурінью пояснив свою поведінку образами на свою адресу з боку італійських тіфозі протягом усього поєдинку.

"Мене ображали протягом 90 хвилин. Я приїхав сюди працювати, не більше. Я не кидався на когось, а просто дав зрозуміти, що хочу сильніше почути фанатів. Напевно, я не повинен був цього робити, але вони ображали мою родину, включаючи сім'ю в Інтері, тому я так відреагував", – наводить слова Моурінью Goal.

Португалець працював з міланським Інтером у 2008-10 роках і завоював требл в сезоні 2009/10, вигравши Скудетто, Кубок Італії і Лігу чемпіонів.

Матч Ювентус - Манчестер Юнайтед

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Ювентус в Турині грав з Манчестер Юнайтед.

Перший тайм завершився нічиєю 0:0, а ось у другій половині зустрічі все пішло набагато веселіше.

Спочатку на 65-й хвилині Кріштіану Роналду вивів Юве вперед, забивши м'яч у ворота своєї колишньої команди.

Туринці думали, що утримають переможний рахунок, а нічия і зовсім у них в кишені. Але команда Жозе Моурінью проявила характер, чого від неї фанати чекали з початку сезону. Спочатку на 86-й хвилині Хуан Мата вирівняв становище, а потім на 89-й хвилині Алекс Сандро своїм автоголом і зовсім вивів англійців вперед.

Як підсумок, перемога МЮ з рахунком 1:2 і можна сказати, що "червоні дияволи" реабілітувалися перед уболівальниками за домашню поразку від Юве з рахунком 0:1 у 3-му турі. Також ця перемога стала подарунком до дня народження воротареві МЮ Давіду Де Хеа, якому 7 листопада виповнилося 28 років.

Ліга чемпіонів. Група Н. 4-й тур

Ювентус Турин - Манчестер Юнайтед - 1:2 (0:0)

Голи: Кріштіану Роналду, 65 - Хуан Мата, 86, Алекс Сандро, 89 (автогол).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.