Вчора, 8 березня, на тимчасово окупованій території Донбасу, в районі Зайцевого та Авдіївки, бойовики кинули декілька снарядів, в результаті чого постраждало троє осіб.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, біля селища Зайцеве жінку і чоловіка забрали та відвезли в Бахмутську лікарню з численними осколковими пораненнями. Там їм надали першу медичну допомогу, а після направили на лікування в Дніпровську лікарню.

На додачу до всього у жінки діагностували струс мозку, а у чоловіка відкритий перелом руки із застряглим чужорідним тілом. В Авдіївці місцевий мешканець невчасно вийшов з дому взяти дров: у нього осколок снаряда застряг в голові.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне виробництво за статтею 258 "Терористичний акт".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що декілька днів тому бойовики обстріляли Авдіївку з танків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще