Британець Тоні Беллью (30-1-3, 20 КО) після поразки в бою проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) оголосив про завершення професійної кар'єри.

"Це, безумовно, кінець. Я боксер світового рівня, але є різниця між світовим рівнем і елітним рівнем. Всі, хто зустрінуться з ним зіткнутися з великими проблемами. Тільки найкращі і найбільші знайдуть шлях побити його.

Я намагався показати себе з найкращої сторони. Усик – винятковий боксер, він великий чемпіон, один з найкращих в P4P, він фантастичний. Мені немає виправдань, він дивовижний боєць.

Усик – найвеличніший чоловік, з яким я ділив ринг. Олександр, я бажаю тобі тільки найкращого. Ти – великий чемпіон.

Я намагався дістати його. Він зробив все, я боксував так добре, як тільки міг. Він був краще за мене. Усик – розумний, сильний. Кожен, хто з ним зустрінеться в рингу, буде мати багато проблем. Тільки найкращі та великі зможуть знайти спосіб перемогти його", - передає слова Беллью Sky Sports.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью

Нагадаємо, Усик нокаутував Беллью у восьмому раунді, та захистив звання абсолютного чемпіона світу.

Перші раунди боксери почали акуратно, не поспішаючи пристрілюючись один до одного, і викидаючи поодинокі джеби. Беллью працював переважно назустріч.

У восьмому раунді після сильного пропущеного удару, Беллью майже перестав захищатися, а після серії ударів британець впав, і рефері зупинив бій.

Бій Усик - Беллью відбувся 10 листопада в Манчестері (Великобританія). За прогнозами букмекерів, Олександр Усик був фаворитом цього поєдинку.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Раніше Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після поєдинку з Усиком.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик розказав, коли завершить кар'єру.