У Києві цієї суботи, 11 березня, на проспекті Науки зупинятимуть транспорт через планові ремонтні роботи автошляхів. У "Київавтодорі" повідомляють про зміни в розкладі руху усіх видів транспорту.

Як заявили у прес-служба комунального підприємства, з 8.00 години ранку до 20.00 рух на проспекті зупинятимуть з інтервалами 20-30 хвилин.

Заплановані роботи з бетонування монолітної бетонної плити шляхопроводу.

У "Київавтодорі" просять вибачення в киян за незручності та попереджають планувати заздалегідь свої маршрути, щоб не потрапити у затори.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", з 2 березня в Києві з'явився новий автобусний маршрут № 119, який курсуватиме від вулиці Юрія Смолича до станції метро "Контрактова площа".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще