11 листопада у Денвері (США )відбувся Чемпіонат UFC Fight Night 139, головною подією якого стало протистояння Чен Сунг Джанга і Яіра Родрігеса.

Бій між "Корейським Зомбі" Чан Сон Джоном та Яіром Родрігесом закінчився "найбожевільнішим нокаутом в історії".

Протягом всього бою Чан Сон Джон вів його з перевагою, але на останніх секундах раунду він кинувся в атаку.

Несподівана розв'язка наступила за секунду до закінчення матчу - Родрігес провалив Джанга, який пішов в атаку, і абсолютно неймовірним потужним ударом ліктя знизу відправив у глухий нокаут.

На той момент мексиканець програвав корейському бійцю з рахунком 1: 4, і результат бою, виглядало, був зумовлений.

Президент UFC Дана Уайт назвав перемогу Родрігеса "найяскравішою перемогою нокаутом за всю 25-річну історію існування організації".

А ось як виглядали останні хвилини бою:

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью. У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Белл, і захистив таким чином всі свої титули.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український боксер Олександр Усик поділився емоціями від поєдинку з Тоні Беллью і розповів про плани на найближчий час.

Також "Знай.ua" писав, Олександр Усик записав зворушливе відео для фанатів