Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Після перемоги Усик записав відеозвернення до шанувальників, подякувавши їм за підтримку.

Всем спасибо за поддержку!!! Слава Богу за все!!! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 @tonybellew Тони-настоящий мужик!!! Спасибо за бой!!!🙌🏻 #usyk #usyk17 #usykbellew #ukraine #manchester #greatbritain #lomus #akblapin

Geplaatst door Александр Усик / Usyk op Zaterdag 10 november 2018

Нагадаємо, Усик нокаутував Беллью у восьмому раунді, та захистив звання абсолютного чемпіона світу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью

Перші раунди боксери почали акуратно, не поспішаючи пристрілюючись один до одного, і викидаючи поодинокі джеби. Беллью працював переважно назустріч.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью

У восьмому раунді після сильного пропущеного удару, Беллью майже перестав захищатися, а після серії ударів британець впав, і рефері зупинив бій.

Бій Усик - Беллью відбувся 10 листопада в Манчестері (Великобританія). За прогнозами букмекерів, Олександр Усик був фаворитом цього поєдинку.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Тоні Беллью оголосив про завершення кар'єри після поєдинку з Усиком.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик розказав, коли завершить кар'єру.