На вулицях індійського села штату Гуджарат трапився справжній переполох, коли місцеві мешканці побачили зграю диких левів, що розгулювали біля їхніх помешкань.

Тварини як спокійно забрели за кордон населеного пункту, так спокійно і покинули його, провівши десятихвилинну "екскурсію". Перелякані донезмоги люди кинули все, чим займалися і кинулися бігти, але один сміливець був наляканий не настільки, щоб не згадати про смартфон і шанс зняти круте відео.

Місцеві мешканці вважають, що леви, яякі втекли з Гірського заповідника, більше їм взятися нізвідки: це єдине місце в світі, де мешкає цей рідкісних вид диких кішок. У заповіднику зараз мешкає 312 особин, і цієї території недостатньо, щоб спокійно розмножуватися і прогодовуватися, тому тварини змушені освоювати нові землі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, як африканський лев змусив наглядача обніматися.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще