Аргентинець Сантьяго Соларі став новим головним тренером мадридського Реала, підписавши з "галактікос" контракт до літа 2021-го року, повідомляє офіційний сайт "вершкових".

Президент Реала Флорентіно Перес залишився задоволений результатами мадридців при аргентинському спеціалісту, який виконував обов'язки головного тренера команди після відставки Юлена Лопетегі. Перес запропонував колишньому гравцеві Реала Соларі контракт до 2021 року, а не до 2020 року, як повідомлялося раніше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Зазначимо, що Соларі показав найкращий старт серед тренерів Реала з 1929 року. При ньому Реал виграв чотири гри (проти Мелільї, Вальядоліда, Вікторії Пльзень і Сельти) з різницею забитих і пропущених голів — 15:2.

До цього Соларі очолював Реал Мадрид (до 19 років) і Реал Мадрид Кастилью.

Найближчий матч "галактікос" відбудеться 24 листопада в рамках 13-го туру іспанської Прімери проти Ейбара. Початок поєдинку о 14:00.

Соларі в Реалі

Мадридський Реал в 12-му турі іспанської Ла Ліги переміг на виїзді, у Віго, Сельту з рахунком 2:4.

Таким чином, виконуючий обов'язки головного тренера Реала Сантьяго Соларі почав тренерську роботу в "галактікос" із 4 перемог з різницею голів +13.

Це найкращий початок всіх ентренадоре в історії королівського клубу, повідомляє AS. На другому місці знаходиться Мануель Пеллегріні, який за 4 стартових матчі мав різницю +12.

Зінедін Зідан у перших матчах розгромив Депортіво і Спортинг Хіхон з рахунком 5:0 і 5:1 відповідно, а в третьому поєдинку зіграв внічию 1:1 на "Беніто Вильямарин" з Бетісом (1:1).

Перемога Реала в Лізі чемпіонів

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Реал в Чехії грав з Вікторією Пльзень.

Мадридці перший тайм виграли з рахунком 0:4, завдяки дублю Каріма Бензема, а також голам Каземіро і Гарета Бейла.

У другій половині зустрічі точний удар Тоні Крооса зміцнив перевагу "галактікос"!

Як підсумок, 0:5 - перемога королівського клубу, який почав виходити з кризи.

Відзначимо, що в матчі 3-го туру на "Сантьяго Бернабеу" перемога мадридцям далася складніше, вони в домашній зустрічі перемогли з рахунком 2:1.

Ліга чемпіонів. Група G. 4-й тур

Вікторія Пльзень - Реал Мадрид - 0:5 (0:4)

Голи: Бензема, 21, 37, Каземіро, 23, Бейл, 40, Кроос, 67.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лунін прокоментував дебют в чемпіонаті Іспанії.