Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) проведе бій проти володаря титулу WBC Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО). На кону - титул канадця.

Бій Гвоздик – Стівенсон відбудеться 1 грудня в Квебеку (Канада).

Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня

На своїй сторінці в Instagram Гвоздик показав, як проходить підготовка. Боксер опублікував фото зі своїм новим тренером Тедді Атласом.

Гвоздик поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку, зазначивши, що абсолютно впевнений у своїй перемозі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Мене абсолютно не хвилює те, що бій пройде на території мого суперника. Я не люблю робити прогнози, але можу вам пообіцяти, що виграю в цьому поєдинку, нокаутом або рішенням суддів, але перемога буде за мною.

Я не знаю Стівенсона як людину, але чудово знаю, як боксера. Він завжди діє агресивно і має дуже сильний удар, до того ж, у нього хороші бійцівські якості, так що в цьому поєдинку найголовніше, як можна менше пропускати ударів. Я знаю, що стану повноцінним чемпіоном світу і Стівенсон відкриває для мене ці двері.

Поки все проходить ідеально, я дотримуюся режиму і роблю все, що потрібно для перемоги. Як ви знаєте, я зараз працюю з Тедді Атласом. Тепер тренувальний процес проходить зовсім по-іншому. У нього зовсім інший підхід, але я вже звик до його режиму і тренування. Звичайно, судити про його роботу ми зможемо тільки тоді, коли отримаємо результат", - передає слова Гвоздика Boxingtalk.

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів в інтерв'ю Гвоздик Luckypunch.net.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Підготовка буде проходити в Окснарді, Каліфорнія, а тренувальний табір почнеться вже в середині жовтня.

Атлас розповів, чому погодився працювати з українцем, а також поділився планами підготовки.

"Вони чекали моєї відповіді декілька тижнів. Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю. Що я і зробив. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю Эгісу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу.

Перша річ – чи я хочу проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. Ну і друга річ – чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь – так. Вони попросили мене про допомогу, але я можу їм допомогти? Я відчуваю, що можу.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Я вже ніби дивлюся фільм, і в мене є кілька сторінок записів і речей, над якими потрібно працювати, речей, які потрібно виправити. Доведеться битися проти другого найкращого ударника в боксі (після Деонтея Уайлдера). Не можна допускати помилки проти такого хлопця. Потрібно бути готовим технічно, мати чіткий план того, як діяти в рингу, щоб перемогти. Ми будемо працювати над цим. У нас немає можливості помилятися.

Гвоздик веде себе, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї", – передає слова Атласа ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Стівенсона пригрозив Гвоздику.