У п'ятницю, 16 листопада, в Києві біля ТРЦ "Гуллівер" на "Площі Зірок" , яка є символом визнання, підтримки і популяризації національної культури, мистецтва і спорту, з'явилися ще три пам'ятних знаки.

На спортивній алеї іменні зірки відкрили олімпійські чемпіони Ольга Харлан, Олександр Абраменко та медалістка Паралімпійських ігор Світлана Трифонова.

Після завершення церемонії гості та учасники заходу мали можливість поспілкуватися зі спортсменами і взяти участь в автограф-сесії, а також побачити показові виступи молодих фехтувальників, які коментувала Ольга Харлан.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Україна і США має найперспективніших молодих тенісисток.

Так, в оновленому рейтингу Жіночої тенісної органзації (WTA) всі перші місця у вікових групах до 20 років займають дівчата з двох країн - України та США.
до 14 років: Кору Гауфф (США, 874)
до 15 років: Даша Лопатецька (Україна, 523)
до 17 років: Аманда Анісімова (США, 93)
до 19 років: Софія Кенин (США, 48)
Серед молодих українок Даяна Ястемская займає найвищу позицію в загальному рейтингу WTA.

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Нагадаємо, 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, піднялася на шість позицій і тепер займає рекордну для себе 60-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

Зазначимо, що Ястремська – наймолодша українка, яка завоювала титул WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.