У Дніпрі відбулося чергове слухання у справі вбивства місцевих патрульних, в якому підозрюють колишнього бійця "Торнадо" Олександра Пугачова.

Про це повідомляє "Радіо свобода".

В ході засідання двоє свідків запевнили, що одразу впізнали його. Зокрема, Сергій Олійник, який працює касиром-контролером на міському вокзалі, зізнався, що Пугачов погрожував йому зброєю. Підсудний, за словами очевидця, дістав пістолет і наказав йому негайно пропустити його, відкривши шлагбаум. У разі відмови він був готовий вистрілити одразу.

Медик, який обстежував обвинувачуваного і надавав невідкладну допомогу, розповів, що зайвих питань пацієнту не задавав. Втім, також впізнав його у судовій залі. Відомо, що Юрій Грабовський працює у лікарні імені Мечникова – саме туди одразу після вбивства поліцейських прийшов екс-боєць "Торнадо".

Фахівець додав, що проводив томографічну діагностику і виявив кулю, яка застрягла в ребрах, тому нічого не розпитував.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Не можна було затягувати час. Після операції прийшла група захоплення, я вийшов", - додав свідок.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що свідок у справі вбивства дніпровських патрульних заявив, що саме він намагався врятувати життя Ользі Макаренко. За його словами, Пугачов стріляв у дівчину навіть тоді, коли вона вже нерухомо лежала на землі.