Збірна Сенегалу грала проти збірної Екваторіальної Гвінеї в рамках кваліфікації до Кубка Африканських Націй.

Вболівальники сенегальської команди освистували свого форварда Садіо Мане через те, що він не реалізував кілька небезпечних моментів. Хоча зазначимо, Сенегал переміг у грі з рахунком 1:0.

Після матчу нападник Ліверпуля не зміг стримати сліз і влаштував справжню істерику. Мане падав на газон і закривав обличчя футболкою. Покинути поле йому допомогли партнери по команді.

Антирекорд Манчіні зі збірною Італії

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Вчора, 17 листопада, збірна Італії зіграла внічию зі збірною Португалії в матчі 5-го туру Ліги Націй.

Матч, який відбувся в Мілані на стадіоні "Сан Сіро", став для команди Роберто Манчіні вже шостим домашнім поєдинком поспіль, в якому італійці не можуть здобути перемогу. Це перший подібний випадок в історії команди з Апеннінського півострова, повідомляє GracenoteLive.

Раніше збірна Італії перемагала вдома 5 вересня 2017, коли обіграла Ізраїль (1:0) в матчі кваліфікації ЧС-2018.

Після цього було 6 нічиїх поспіль – з Македонією (1:1), Швецією (0:0), Нідерландами (1:1), Польщею (1:1), Україною (1:1) та Португалією (0:0).

Додамо, що матчі проти збірних Македонії та Швеції "Скуадра Адзурра" провела ще під керівництвом Джамп'єро Вентури.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.