Двоє родичів 29-річного форварда Деніела Старріджа робили ставки на переходи нападника Ліверпуля в січні, в результаті чого у знаменитого футболіста виникли проблеми з FA (Футбольна Асоціація Англії).

На початку цього тижня Старрідж був звинувачений Асоціацією в порушенні заборони для футболістів на ставки в букмекерських конторах. Вже через кілька днів з'явилася інформація про те, що Старрідж міг поставити на свій перехід у Вест Бромвіч на правах оренди в січні.

The Sun вдалося з'ясувати, що розслідування FA стосується двох ставок. Першу — у розмірі 10 тисяч фунтів стерлінгів — зробив двоюрідний брат Старріджа на перехід Деніела в міланський Інтер. Однак трансфер 29-річного англійця в розташування "нерадзуррі" зірвався, і кузен втратив свої гроші.

Іншому близькому родичу Старріджа пощастило більше — він поставив якраз на перехід нападника збірної Англії у Вест Бромвіч і зміг виграти хорошу суму.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як би там не було, тепер Старрідж, який забив за Ліверпуль чотири м'ячі у 12 матчах цього сезону, загрожує дискваліфікація за порушення заборони.

Інша зірка Ліверпуля Салах

Під час матчу Єгипет – Туніс (3:2) у відборі на КАН-2019 телережисер виловив на трибунах дівчинку, яка тримала плакат з написом "Салах, будь ласка, забий. Я хочу піти додому, у мене домашнє завдання".

У підсумку Мохамед Салах відзначився голом на 90-й хвилині зустрічі і приніс тим самим єгиптянам перемогу.

Після матчу нападаючий Ліверпуля вибачився перед юною фанаткою за те, що їй довелося довго чекати на гол від улюбленця.

"Я дійсно намагався відпустити тебе додому раніше, вибач, що змусив чекати до останньої хвилини. Сподіваюся, твій учитель завтра з розумінням поставиться до ситуації", – написав Салах у своєму твіттері.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.