Легендарний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (49-0, 26 КО) і його команда TMT продовжує тур по Британії, в рамках якого боксер спілкується зі своїми шанувальниками.

Мейвезер відвідав Стоунхендж – одну з головних визначних пам'яток Англії, і найвідоміший археологічний пам'ятник в світі. Боксер поділився фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, під час туру по Великобританії невідомі спалили машину Мейвезера під час зустрічі боксера з уболівальниками. Як повідомляє Sun, мінівен з символікою компанії TMT згорів в результаті підпалу, вчиненого двома невідомими, які спочатку розбили вікно машини, а потім кинули всередину коктейль Молотова. На щастя, самого боксера в машині не було.

Зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер вважає, що Конор Макгрегор просто використовує його ім'я.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще