Генеральна прокуратура України збирається допитати позафракційного депутата ВР, українського неонациста Андрія Білецького та народного депутата "Народний фронт" Андрія Левуса.

Про це стало відомо сьогодні, 10 березня, у повідомленні прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган у Facebook .

"Народні депутати України Андрій Білецький та Андрій Левус викликаються на допит як свідки до Генеральної прокуратури у справі про захоплення Луганської ОДА навесні 2014 року", - повідомила речниця.

Нагадаємо, колишнього регіонала Олександра Єфремова звинувачують у сприянні захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації та пособництві в захваті управління СБУ в Луганській області.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", екс-регіонал Олександр Єфремов не погодився з рішенням суду продовжити арешт і зібрався поскаржитися до Європейського суду з прав людини.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наступне засідання у справі екс-голови фракції Партії регіонів має відбутися 15 березня.