Британець Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO) програв у бою проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО).

Тренер британського боксера Дейв Колдуелл розповів, що вважає причиною поразки Беллью.

"Тоні виступав фантастично, боксував дуже добре. Як на мене, все змінив той удар в кінці 6-го раунду. Після цього у Беллью "відняло" ноги, він так і не відновився.

Мені моторошно дивитися запис цього бою, якщо чесно. Просто моторошно. Знаю, що це ж був Усик і все таке, але ми вийшли перемагати і після поразки були просто розчавлені печаллю", - передає слова Колдуелла Sky Sports.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Усик нокаутував Беллью у восьмому раунді, та захистив звання абсолютного чемпіона світу.

Перші раунди боксери почали акуратно, не поспішаючи пристрілюючись один до одного, і викидаючи поодинокі джеби. Беллью працював переважно назустріч.

У восьмому раунді після сильного пропущеного удару, Беллью майже перестав захищатися, а після серії ударів британець впав, і рефері зупинив бій.

Бій Усик - Беллью відбувся 10 листопада в Манчестері (Великобританія). За прогнозами букмекерів, Олександр Усик був фаворитом цього поєдинку.

Олександр Усик і Тоні Беллью
Олександр Усик і Тоні Беллью

Раніше Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після поєдинку з Усиком.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик розказав, коли завершить кар'єру.