Головний тренер брестського Динамо Марцел Лічка розповів про причини річного скандалу, у зв'язку з яким команду залишили лідери Артем Мілевський та Олексій Гаврилович.

"У нас були два вихідних. Я перебував у Чехії, а коли повернувся, Олексій Шпилевський (попередній тренер Динамо, асистентом якого працював Лічка) сказав, що ми без Савицького, Мілевського і Гавриловича. Я запитав: "Чому?" І він розповів, що вони пили в лазні.

В той момент я був вражений: "Це божевілля! Навіщо?!". Савицький забив і віддав гольову, Мілевський був лідером команди. Він був кращою десяткою у всьому чемпіонаті Білорусі. Я не бачив тут гравця на його позицію краще за Артема. А Гаврилович - капітан і хороший центральний захисник, якого залучали до матчів збірної. Це були три дуже важливих для нас гравця. Але рішення приймалося без мого відома.

Так, я пробував розмовляти з Алексом на цей рахунок, говорив, що попереду нас чекають складні матчі в чемпіонаті і в Лізі Європи, проте ні на що вплинути вже не міг. Але це життя. Іноді такі речі трапляються", - сказав Марцел Лічка.

Конфуз з керлінгістами

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Канадський керлінгіст Райан Фрай був знятий з етапу Світового туру в канадському Ред-Дірі, повідомляє CBC. Олімпійський чемпіон вийшов на поєдинок у стані алкогольного сп'яніння. Разом з ним були дискваліфіковані його партнери по команді, які теж були п'яними.

"Вони були дуже п'яні, лаялися і ламали щітки, вели себе неприпустимо. Крім того, вони влаштували безлад у роздягальні", – прокоментував інцидент представник оргкомітету етапу Уейд Тербер.

Після події Фрай також прокоментував свою поведінку.

"Я хотів би вибачитися перед уболівальниками, учасниками та організаторами. Я образив людей і зроблю все, щоб подібна ситуація більше не повторилася", – сказав Фрай.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.