Російський бізнесмен Олександр Грінберг, підозрюваний іспанськими властями у зв'язках з російською мафією, продав футбольний клуб Марбелья і залишив посаду президента, повідомляє авторитетне іспанське видання Marca.

Після року переговорів з європейськими та азіатськими інвесторами вибір Грінберга упав на китайського бізнесмена Чжао Чженя, найбільшого акціонера компанії Guireniao Co. LTD. (зареєстрована на шанхайській біржі). Сума угоди не розголошується.

Грінберга затримали наприкінці вересня 2017-го року в іспанському регіоні Коста-дель-Соль. Йому і ще 11 росіянам були пред'явлені звинувачення у відмиванні грошей і роботі на російську мафію в країні, зокрема на Сонцевську і Ізмайлівську ОЗУ. Незабаром були звільнені сім осіб. Грінберг залишався під вартою 133 дні, поки не вніс заставу у розмірі 750 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Грінберг був президентом ФК Марбелья з 2013 року. Клуб він купив за €1. Кращий спортивний результат Марбельї — 4-е місце в групі в Segunda División B, третьій за значимістю футбольній лізі Іспанії.

Рекорд Соларі з Реалом

Мадридський Реал в 12-му турі іспанської Ла Ліги переміг на виїзді, у Віго, Сельту з рахунком 2:4.

Таким чином, тепер уже головний тренер Реала Сантьяго Соларі почав тренерську роботу в "галактікос" із 4 перемог з різницею голів +13.

Це найкращий початок всіх ентренадоре в історії королівського клубу, повідомляє AS. На другому місці знаходиться Мануель Пеллегріні, який за 4 стартових матчі мав різницю +12.

Зінедін Зідан у перших матчах розгромив Депортіво і Спортинг Хіхон з рахунком 5:0 і 5:1 відповідно, а в третьому поєдинку зіграв внічию 1:1 на "Беніто Вильямарин" з Бетісом (1:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.