Чинний чемпіон Європи та світу серед аматорів, найкращий боксер світу серед аматорів у 2017 році за версією AIBA, Олександр Хижняк отримав пропозицію про перехід у професіонали.
Як повідомляє Luckypunch.net, промоутерська компанія Top Rank, яка веде справи Василя Ломаченка (11-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) хоче підписати контракт з Хижняком.
Проте, Олександр заявив, що поки не збирається переходити у професіонали. У його планах - виступ на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Лише після цього він буде думати про перехід у професіонали.
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.

У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Нагадаємо, зараз чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) готується до бою проти Хосе Педраси, який відбудеться 8 грудня у Нью-Йорку (США).

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.