Небажання і нездатність забезпечити порядок і безпеку, а також загравання з радикалами ставить в провину владу в особі правоохоронних органів, повідомив блогер і громадський працівник Кирило Тютюник, коментуючи масову бійку біля могили Тараса Шевченка у Києві.

"Влада не здатна забезпечити порядок і безпеку громадян України або її все влаштовує, тому що вона співпрацює з радикалами?" - Написав він у своєму Facebook, коментуючи нульову реакцію органів влади на напад членів ВО "Свобода" і "Цивільний корпус" на активістів руху "Український вибір - Право народу", які приїхали на могилу Т.Шевченка.

"Невже людям з опозиційних організацій тепер треба приходити на могилу Кобзаря ночами? Або, може, приховувати свої обличчя?", - дивується блогер.

Він також обурений тим, що нападників не зупиняє навіть миротворча діяльність Віктора Медведчука, повноважного представника Президента України в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, який, зокрема, займається обміном полоненими.

"Скоєно напад на представників руху, чий лідер допомагає витягувати побратимів тієї ж "Свободи" і "Азова" з полону. Фактично, рятує їм життя", - підсумував Тютюник.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще