У неділю, 2 квітня, відбудеться центральний матч 23-го туру чемпіонату України з футболу - Зоря в Запоріжжі зустрінеться з Шахтарем.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Зоря - Шахтар

2 квітня. Арбітр: Д. Кутаков. Запоріжжя. Славутич-Арена.

Початок - 19:30. Трансляція - 2+2.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Зорі - 7.03, Нічия - 4.60, Перемога Шахтаря - 1.35.

У попередній зустрічі цих суперників гірники не дозволили грати проти себе одразу п'ятьом виконавцям, які належать донеччнам, а у Зорі виступають на правах оренди. Однак, незважаючи на це, луганці дали Шахтарю спражній бій, а втратили нічию лише на останніх хвилинах (1:2).

Думаю, всі шанувальники українського футболу сподіваються, що підопічні Юрія Вернидуба і Паулу Фонсеки і цього разу покажуть безкомпромісну боротьбу і зможуть гідно протистояти один одному. Проте є один момент: Шахтар в останньому двобої десь недооцінив Олімпік (1:1), який поступається в класі, і двічі на одні й ті ж граблі навряд чи наступить.

Зауважимо, що дискваліфікованих у команд немає.

Прогноз Знай.ua - 0:2

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що на народини Тимощука підготували петицію про позбавлення його звання Почесного громадянина Луцька.