Вже 14 березня співробітники Головної військової прокуратури передадуть обвинувальний акт у справі державної зради президента-втікача Віктора Януковича до Печерського районного суду.

Про це заявив прокурор Руслан Кравченко, передає "Укрінформ".

Також він повідомив, що 13 березня у захисту Януковича закінчується допустимі терміни ознайомлення з матеріалами справи.

Нагадаємо, Віктора Януковича звинувачують у державній зраді, низці злочинів проти учасників Євромайдану, в тому числі і розстріл, сприяння у веденні на території України агресивної війни і діях, метою яких було порушення і зміна кордонів суверенної держави.

Нагадаємо, Віктор Янукович дав декілька інтерв'ю німецьким виданням в яких розповів про подробиці особистого життя і описав маршрут, за яким здійснював втечу з країни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, кого одіозний екс-президент звинуватив у розгоні Майдану.