У четвер, 22-го листопада, в австрійському Обертіллаху, де проводять тренувальний збір Юлія Джима та Анастасія Меркушина, відбулися контрольні спринти у чоловіків і жінок з участю спортсменів України, Австрії, Канади, Болгарії, Словенії, Фінляндії та США.

У жіночій гонці перемогу здобула 28-річна українка Юлія Джима, яка зуміла при одному промаху на 13 секунд випередити Марі Едер (Лаукканен). Анастасія Меркушина при аналогічній точності відстала трохи менше ніж на хвилину.

Успіх Охоти

В індійському Нью-Делі почалися матчі півфінальної стадії чемпіонату світу з боксу серед жінок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Українська боксерка Ганна Охота вийшла в фінал змагань.

Охота в категорії до 48 кг у півфіналі одноголосним рішенням суддів перемогла представницю Японії Мадоку Ваду (5:0).

У вирішальному поєдинку Ганна зійдеться з п'ятиразовою чемпіонкою світу, призером Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії. Фінал чемпіонату світу пройде 24 листопада.

Зазначимо також, що 23 листопада у фінал ЧС може пробитися Марія Бова (64 кг), яка побореться за вихід у фінал з турчанкою Семою Каліскан.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.