Шведський форвард Лос-Анджелес Гелаксі Златан Ібрагімович заявив, що прилетів на Землю зі своєї власної планети.

"Я прибув зі своєї власної планети. Її ніхто не бачив. Я - хлопець з того місця, яке прийнято вважати гетто. Люди дивилися на мене по-іншому, не намагаючись зробити так, щоб я відчував себе бажаним гостем. Але я прийшов із чимсь іншим, і тепер вони слідують за цим. Я прилетів зі своєї власної планети - планети Златан", - наводить слова Ібрагімовича BBC.

Ібрагімович виступає за Лос-Анджелес з березня 2018 року. Він провів 27 матчів за клуб у чемпіонаті США, забив 22 голи і віддав 6 результативних передач.

Ібрагімович та Мілан

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Спортивний директор Мілана Леонардо повідомив, що італійський клуб близький до підписання контракту з відомим шведським форвардом Лос-Анджелес Гелаксі Златаном Ібрагімовичем.

Раніше з'явилася інформація, згідно з якою "россонері" запропонували 37-річному шведу контракт до кінця сезону з можливістю продовження на рік. Існує також варіант підписання угоди на 1,5 року. За інформацією La Gazetta dello Sport, Ібрагімовичу Мілан за половину цього сезону заплатить 2 мільйони євро.

"Ібрагімович вкрай близький до переходу в Мілан. Зараз не час вдаватися в деталі, але це вже більше, ніж просто мрії", - наводить Sky Sports слова Леонардо.

Ібрагімович раніше виступав за Мілан. З 2010 по 2012 рік він провів 85 матчів, в яких забив 56 м'ячів.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер, якого вигнали з Реала, подався в бокс.