Український боксер Олександр Усик розповів, хто буде його новим тренером:

"Я почав співпрацювати з Юрієм Івановичем Ткаченко, з цим тренером дуже давно знайомий, в любителях були в одній команді. Дениса Берінчика Юрій Іванович тренував. І плюс він дуже добре спілкується з Анатолієм Миколайовичем Ломаченко.

Анатолій Миколайович дуже допомагає мені в усіх моїх поєдинках, допомагав готувати мене на Гассієва, допомагав готувати на Беллью. Навіть за Whats’app він чітко все доносить. Перед боєм я з ним розмовляв. Він говорив: "Саня, пам'ятаєш те, те, те". Я відповідав, що так. Як-то так".

Успіх Охоти

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В індійському Нью-Делі почалися матчі півфінальної стадії чемпіонату світу з боксу серед жінок.

Українська боксерка Ганна Охота вийшла в фінал змагань.

Охота в категорії до 48 кг у півфіналі одноголосним рішенням суддів перемогла представницю Японії Мадоку Ваду (5:0).

У вирішальному поєдинку Ганна зійдеться з п'ятиразовою чемпіонкою світу, призером Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії. Фінал чемпіонату світу пройде 24 листопада.

Зазначимо також, що 23 листопада у фінал ЧС може пробитися Марія Бова (64 кг), яка побореться за вихід у фінал з турчанкою Семою Каліскан.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.