Кількість потерпілих після жорстокого нападу на пасажирів чоловіка з сокирою на вокзалі Дюссельдорфа зросло до 9 осіб.

Про це повідомляє DW.

Медики повідомили, що до них звернулося ще двоє громадян з невеликими травмами. До цього було відомо про сімох постраждалих, серед яких четверо осіб знаходять у лікарні з серйозними пораненнями.

Правоохоронці вже затримали кривдника та розслідують справу. За інформацією поліцейських, 39 –річний чоловік, виходець із Югославії, у четвер, 9 березня, напав з холодною зброєю на людей, які чекали прибуття поїзда на вокзалі Дюссельдорфа.

Після цього зловмисник намагався втекти від поліції, стрибнувши з моста, від чого сильно травмувався.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За попередніми даними, чоловіка вважають психічно неврівноваженим, тому буде проведена додаткова медична експертиза.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вчора чоловік з сокирою накинувся на пасажирів вокзалу Дюссельдорфа, але постраждав і сам при спробі втечі. Зловмисника затримали, зараз він перебуває на лікуванні. Правоохоронці припустили, що він діяв не один.