Український тенісист Ілля Марченко продовжує свою впевнену переможну ходу на турнірі категорії челленджер в італійській Андрії. В 1/8 фіналу 31-річний українець обіграв другого сіяного на турнірі Лоренцо Сонего з Італії з рахунком 2:0 (6:4, 6:4).

Матч тривав 1 годину 36 хвилин. Марченко почав поєдинок не дуже вдало, програючи у першому сеті з рахунком 1:4, але далі він узяв п'ять геймів поспіль і виграв сет - 6:4. У другій партії Ілля також переміг з рахунком 6:4.

У чвертьфіналі Марченко зіграє ще з одним італійцем Філіппо Бальді. До речі на шляху до чвертьфіналу, крім Сонего, уродженець Кам'янського переміг українця, росіянина і двох італійців.

Успіх Охоти

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В індійському Нью-Делі почалися матчі півфінальної стадії чемпіонату світу з боксу серед жінок.

Українська боксерка Ганна Охота вийшла в фінал змагань.

Охота в категорії до 48 кг у півфіналі одноголосним рішенням суддів перемогла представницю Японії Мадоку Ваду (5:0).

У вирішальному поєдинку Ганна зійдеться з п'ятиразовою чемпіонкою світу, призером Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії. Фінал чемпіонату світу пройде 24 листопада.

Зазначимо також, що 23 листопада у фінал ЧС може пробитися Марія Бова (64 кг), яка побореться за вихід у фінал з турчанкою Семою Каліскан.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.