Бойовики "ЛНР" раптово занепокоїлися про долю свого ватажка Ігоря Плотницького. Особливо вони переживають за його життя.

Про це повідомила представник терористів, яка бере участь в переговорах в якості запрошеної особи, Ольга Кобцева, передають російські ЗМІ. Він сказала, що Плотницького прагнуть усунути.

Як зазвичай бойовики назвали і можливих виконавців спецоперації по його усуненню. Її можуть організувати "українські диверсанти".

"Основне завдання українських ДРГ - фізичне усунення військово-політичного керівництва" ЛНР "і об'єктів інфраструктури", - пояснила Кобцева свої припущення.

Вона сказала, що з початку військових дій на Донбасі керівництво України організувало диверсійну роботу на окупованих територіях. І, як показує практика, міфічні українські диверсанти діють дуже успішно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, представники "ЛНР" опублікували відео, де продемонстрували "українських диверсантів", яких звинувачують у вбивстві одного з ватажків бойовиків Олега Анащенко.