У Москві закінчилась зустріч між резидентом РФ та Туреччини Володимиром Путіним та Реджепом Ердоганом.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На зустрічі, 10 березня, глави держав обговорювали питання безвізу між країнами. Крім того, серед основних питань зустрічі також президенти обговорили проблему врегулювання сирійського конфлікту та дійшли висновків, що необхідно докласти усіх зусиль, щоб припинити кровопролиття в Сирії.

Крім того, Ердоган зазначив, що такі масштабні проекти, як будівництво газопроводу "Турецький потік" та атомної електростанції "Аккую" відновили свої роботи.

Крім політично-економічних питань, глави країн підняли питання культури та запланували провести у 2019 році спільний захід "Рік культури й туризму Росії та Туреччини".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Російська сторона повідомила, що незабаром авіакомпанія "Перемога" відновить регулярні польоти зі столиці РФ до відомого турецького курорту Аланья.

"Останнім часом ми активно працювали над тим, щоб російсько-турецькі зв'язку вийшли на гідний наших країн рівень ", - підсумував Путін.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Стамбулі впав гелікоптер із громадянами РФ на борту. П'ятеро пасажирів загинули від отриманих травм внаслідок падіння. Ймовірною причиною вважають зіткнення із телевежею та політ в умовах сильної туманності.